Soutěžíme o balíčky CutisHelp Akné!

Správná odpověď: čistící emulze.

Výherci: Ladislav Červínek z Mostu, Ludmila Kaněrová z Červeného Kostelce a Pavlína Morongová z Moučné. Gratulujeme!

S KONOPÍM PROTI AKNÉ

CutisHelp zdravotní kosmetika vytvořila speciální přípravky pro každodenní účinnou péči o pleť s projevy akné. Kombinuje známé protizánětlivé, antibakteriální a regenerační vlastnosti bioaktivních látek konopí setého (Cannabis sativa) s dalšími osvědčenými farmaceutickými složkami (retinol, kyselina azelaová), které společně efektivně ovlivňují kožní procesy způsobující tvorbu akné.

CutisHelp AKNÉ konopný krém denní a noční regulují nadměrnou tvorbu kožního mazu, zvýšené rohovatění buněk v oblasti mazových žláz, které jsou jimi následně ucpávány a intenzivně ničí množící se bakterie (Propionibacterium acnes).

Důležitou součástí efektivní péče je i pravidelné důkladné čištění pokožky před aplikací krémů pomocí šetrné micelární vody řady AKNÉ.

Výrobky CutisHelp pomáhají problematické pleti s lehkými i těžšími projevy akné v období dospívání i pozdějšího věku a navrací jí čistý a zdravý vzhled.

CutisHelp zdravotní kosmetika je používaná a doporučována odbornými lékaři a najdete ji výhradně v sítích lékáren.

www.CutisHelp.com

 

Jaký produkt ještě patří do řady akné české značky konopné zdravotní kosmetiky CutisHelp?

nápovědu najdete na: www.cutishelp.com



Jméno a příjmení
E-mail
Ulice
Město
PSČ

Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou balíček výrobků CutisHelp Akné, každý v hodnotě 547 Kč.


Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 7.8.2016. Vyhodnocení soutěže proběhne 8.8.2016.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.
Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.cutishelp.com

Save

Datum vydání: 31. 7. 2016

Edit: