Vyzkoušejte metodu vaření Sous Vide!

Přístroj stačí jen jednoduše upevnit za okraj hrnce, napustit do nádoby vodu a vložit do ní vakuované pokrmy, jako např. hovězí maso na steaky. Sous Vide Cirkulátor značky Matté má přehledný ovládací panel, prostřed nictvím kterého si nastavíte vše potřebné (konstantní teplotu vaření 25 až 90 °C, dobu vaření 10 minut až 72 hodin). Součástí je tlačítko pro zapnutí/vypnutí přístroje a tlačítko pro zahájení a pozastavení vaření. K provozu Sous Vide si vystačíte s klasickým hrncem, který máte doma (objem mezi 6 až 16 litry). Přístroj vás přibližně po 60 hodinách fungování upozorní, že nastal čas na jeho odvápnění. 2 290 Kč, www.mamedoma.cz

Datum vydání: 11. 11. 2021

Edit: