I často nošené bílé prádlo může zářit jako nové

Správná péče o oblíbené kousky z vašeho šatníku je nesmírně důležitá. Obzvláště pokud chcete, aby bylo stejně zářivé a svěží jako v den, kdy jste si ho pořídili. Řeč je tentokrát o bílém prádle. Časté praní na něm totiž může zanechat nechtěný šedý nádech. Pokud chcete mít prádlo skutečně bílé, vyzkoušejte speciální dezinfekční odstraňovač skvrn Sanytol Zářivě bílá.

Každá z nás má několik oblíbených oděvů, které ze sebe takřka nesundá. Časté nošení znamená ale i časté praní. Vysoká frekvence praní pak v kombinaci s nevhodnými pracími přípravky může způsobit nežádoucí zašednutí oděvu, a v dlouhodobějším horizontu i výrazně sníženou kvalitu látky. To všechno je poměrně známá věc, ale věděly jste, že je prádlo žádoucí také dezinfikovat? A proč tomu tak je?

Praním oděvů při nízkých teplotách, nezničíme všechny vyskytující se bakterie, viry a plísně. Ty mohou zanechat nepříjemný zápach i na čerstvě vypraném oblečení nebo mohou způsobit podráždění pokožky. Abyste bakterie, viry a plísně spolehlivě odstranily, a přitom dodržely prací pokyny pro údržbu prádla, je dezinfekce na prádlo tím nejlepším možným řešením.

Sanytol dezinfekce – odstraňovač skvrn

Máte šatník plný bílých oděvů, na kterých už delší dobu pozorujete viditelné znaky používání? Sanytol pro vás připravil speciální dezinfekční odstraňovač skvrn Zářivě bílá (MOC – 174,90 Kč). Díky kombinaci enzymů a aktivního kyslíku proniká ho hloubky textilních vláken a účinně odstraní i ty nejodolnější skvrny. Vaše oděvy navíc zbaví šedého nádechu už od prací teploty 20 °C. Je vhodný i pro ruční praní. Ničí 99,9 % bakterií a dezinfikuje jak vaše oblečení, tak i pračku. Dezinfekční odstraňovač skvrn Zářivě bílá zakoupíte ve většině běžně dostupných drogeriích.

Vyhněte se nechtěnému zašednutí vašeho bílého prádla. S pomocí speciálního přípravku od Sanytolu, průkopníka v dezinfekci prádla, mu zároveň dodáte neodolatelnou a dlouhotrvající svěžest.

 

Komerční prezentace

Uložit

Uložit

Datum vydání: 1. 8. 2017

Edit: