NOVINKA ZE SVĚTA DESIGNU: BELGICKÝ QUICK-STEP PŘEDSTAVUJE ZCELA VODĚODOLNÝ ALPHA VINYL

Nová podlaha může být začátkem inovativního „faceliftu“ vašeho domova a dobrá zpráva je, že to zvládne úplně každý! Se spuštěním Alpha Vinylu přináší Quick-Step „ready-made“ (hotové) řešení pro jakoukoliv místnost. A to včetně kuchyní i koupelen, protože tento nováček je plně vodotěsný.

PODLAHY S MNOHA VÝHODAMI

DIY není úplně váš šálek kávy? Žádný problém. Instalace Alpha Vinylu je jako dětská hra – stačí zakliknout, a je hotovo. Kromě toho lze Alpha Vinyl instalovat na jakýkoliv povrch, ať už je rovný nebo ne. Ve většině případů tak nemusíte ztrácet čas odstraňováním dlaždic nebo vyrovnáváním nerovných povrchů.

Jediné, s čím si můžete dělat starosti, je to, které místnosti chcete dát nový vzhled. A dobrou zprávou je, že Alpha Vinyl je jediná vinylová podlaha, která je vodotěsná. Přes klouby nemůže pronikat žádná voda a vlhkost a plísně nemají šanci. Díky vodotěsnému zaklikávacímu systému a vodoodpudivému povlaku na spojích je Alpha Vinyl vhodný do místností, kde se manipuluje s vodou, jako jsou koupelny a kuchyně. Kromě toho je ideální podlahou do frekventovaných prostor. Alpha Vinyl totiž nejen pohltí zvuk, ale také náraz, když něco upustíte. Ani těžké předměty na něm nezanechají stopy, vrchní vrstva je odolná proti nárazu i poškrábání a kromě toho se snadno udržuje. S Alpha Vinylem si můžete užít krásnou podlahu, která je příjemná na dotek a velmi nenáročná na údržbu.

VINYL „V NOVÉM KABÁTĚ“ INSPIROVANÉM PŘÍRODOU

Nostalgické duše by si vinyl mohly spojit s vintage interiéry z umakartu ze sedmdesátých let, ale tým výzkumu a vývoje belgické společnosti Quick-Step je vše, je ne zaseknutý v minulosti. Od toho je skutečně daleko a dnes ještě o krok dále s uvedením kolekce, která sprovodila ze světa stará klišé. Tým vývojářů Quick-Stepu se nechal inspirovat přírodou a přišel s technologií, která umožňuje nechat barvu dekoru „natéct“ i do spár, takže podlaha vypadá ještě realističtěji. Navíc jí matná vrchní vrstva poskytuje nadmíru autentický vzhled.

„SVĚTOVÁ“ PODLAHA PRO KAŽDÝ INTERIÉR

Designéři Quick-Stepu se nechali inspirovat nejen přírodou, ale také světovými trendy v oblasti životního stylu. V duchu sloganu „méně je více“ vyvinuli neutrální dekory v široké škále odstínů od hřejivých zemitých odstínů po světlé prémiové dřevo. Z bohaté nabídky si můžete vybrat dekor v souladu se svými preferencemi a nakombinovat jej například s veselými barvami, které dodají vašemu interiéru hravý nádech. Nebo jste fanouškem minimalistického designu? V tom případě můžete vybírat například mezi vzhledem betonu, mramoru nebo břidlice. Alpha Vinyl je bezesporu podlaha, která je doma skutečně kdekoliv.

Výhody Alpha Vinylu od Quick-Stepu:

  • Široká škála dekorů pro každý interiér (prkna i dlaždice)
  • Autentické spoje a matná vrchní vrstva s povrchem „ze dřeva nebo kamene“
  • Odolnost proti poškrábání, skvrnám a opotřebení (záruka 25 let)
  • Schopnost pohltit zvuk (ideální pro byty!)
  • Vodotěsnost díky voděodpudivé technologii a inovovanému zaklikávacímu systému
  • Snadná instalace se zaklikávacím systémem Uniclic
  • Kompatibilita s podlahovým topením i nerovnými povrchy
  • Ve většině případů není nutné připravovat podklad (staré dlaždice není nutné odstraňovat)
  • Bez tzv. hotspotu (horkého bodu, tzn. nerozpíná se vlivem tepla nebo vystavení slunci)
  • Snadná údržba a široká škála doplňků (pomocníků pro úklid)

O SPOLEČNOSTI QUICK-STEP

Quick-Step je značka kvalitních podlah vyráběná společností Unilin. Neustálý výzkum a inovace udělaly ze značky Quick-Step jednoho z nejsilnějších hráčů v podlahovém průmyslu na světě. Do povědomí se dostala nejen díky svým vysoce kvalitním produktům, ale také díky ojedinělému pokládkovému systému Uniclic®, ke kterému není zapotřebí lepidlo. Quick-Step postupem času vytvořil samostatnou kategorii ve světě podlahových krytin – podlahy, které se rychle instalují a snadno udržují ve všech situacích. V současné době nabízí laminátové, vinylové či parketové krytiny ve více než 100 zemích. Je skutečným lídrem v oblasti designu, inovace a kvality.

www.quick-step.cz

Komerční prezentace

Datum vydání: 10. 2. 2021

Edit: