Konec nudného zelí a brokolice!

V nové kuchařce Jessiky Nadel najdete spoustu inspirace a více než 100 lahodných „zelených“ receptů, z nichž je mnoho zároveň bezlepkových. Máte-li doma celiaka, kterému vařená mrkev nic neříká, zkuste s tím skoncovat a začít vařit zdravě a chutně. Poznejte, jak skvělé je třeba kari s červenou čočkou a mangoldem nebo marocký tažin s meruňkovým kuskusem. Ono to jen složitě zní, ale příprava je snadná! Zbavte se stereotypu ve vaření a udělejte něco pro své zdraví.

1500019-Synergie-Zelena kucharka pro kazdy den-obalka BC.indd

Jessika Nadel: Zelená kuchyně pro každý den, 176 stran, 399 Kč, www.synergiepublishing.com

9_Coko dort s liskovymi orisky a avokadem 148

Čokoládový dort s lískovými oříšky a avokádem, strana 148

6_marocky tazin str 142

Marocký tažin, strana 142

5_Kolac z listoveho testa strana 62

Koláč z listového těsta, strana 62

3_Cajotove ceviche strana 57

Čajotové ceviche, strana 57

7_salat ze 4 surovin str 91

Salát ze čtyř surovin, strana 91

Edit: